top of page

Politika piškotkov

Naša spletna stran zamba.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnega mesta. Za uporabo določenih piškotkov, pa prosimo uporabnika za njegovo privolitev.

Piškotki niso nič novega. Vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

KAJ SO PIŠKOTKI

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Seznam uporabljenih piškotkov:

sejni - sejni piškotek
PREF - googlov vtičnik statistike
NID - googlov vtičnik statistike

ZAKAJ JIH POTREBUJEMO

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

ONEMOGOČENJE PIŠKOTKOV

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če  piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

bottom of page