top of page

VIDEO POSVET Z VETERINARJEM

Obisku veterinarske ambulante v času epidemije koronavirusa se marsikdo izogiba, a to žal ne pomeni, da imajo živali zdaj manj zdravstvenih težav.

 

Da bi vam in vašim živalim bilo čim lažje, vam omogočamo video posvet z veterinarjem preko aplikacij za klepet. Z nami se lahko posvetujete o težavah vaših malih živali, rejnih živali in konjev.

ONLINE SMO POMAGALI ŽE VEČ KOT 100 ŽIVALIM!

shutterstock_141246109.png

CENA POSVETA

25 € za 30 minut 

APLIKACIJE

Viber, WhatsApp, Skype, druge aplikacije po dogovoru

NAČINI PLAČILA

Predračun, kreditna kartica, PayPal

NAROČI SE NA VIDEO POSVET

S klikom na gumb Naročam dajete privolitev za pošiljanje obvestila o terminu posveta in novice na vaš elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo.

  1. Katere podatke zbiramo: Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP-naslov računalnika, iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še časi odpiranja poslanih sporočil.

  2. Kakšen je namen zbiranja: podatke zbiramo za namen pošiljanja novic družbe Vets4science ali za namen pošiljanja novic poslovnih partnerjev družbe Vets4science.

  3. Video konferenca se snema zaradi zagotovitve dokaza o poslu; hranjena bo dokler se lahko posel zakonito izpodbija ali 12 mesecev od opravljenega video posveta.

  4. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili.

  5. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: to lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov info@zamba.si ali kliknete povezavo za odjavo v nogi katere koli e-pošte ali pišete na naslov Vets4science, d. o. o., Kukovčeva ulica 2, 3000 Celje.

  6. S kom bomo vaše osebne podatke delili: vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

bottom of page