top of page

STROKOVNI POSVET Z VETERINARJEM/-KO

Da bi vam in vašim živalim bilo čim lažje, vam omogočamo strokovni posvet z veterinarjem preko telefonskega pogovora. Z njim se lahko posvetujete o težavah vaše živali in morebitnih nadaljnjih preiskavah ali postopkih zdravljenja.

Z VESELJEM VAM SVETUJEMO!

shutterstock_141246109.png

PREGLED DOKUMENTACIJE IN STROKOVNI POSVET

50,00€ - do 60 min

KONTAKTIRAJTE NAS

1. Izpolnite spodnji obrazec.

2. V prilogo pripnite obstoječo dokumentacijo.

3. Potrdite vaše naročilo.

4. V roku 24 ur vas pokličemo nazaj.

NAČINI PLAČILA

Predračun, kreditna kartica, PayPal

NAROČITE SE NA STROKOVNI POSVET.

S klikom na gumb Naročam dajete privolitev za pošiljanje obvestila o terminu posveta in novice na vaš elektronski naslov. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo.

  1. Katere podatke zbiramo: Poleg podatkov v vnosnem polju se bo zabeležil IP-naslov računalnika, iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še časi odpiranja poslanih sporočil.

  2. Kakšen je namen zbiranja: podatke zbiramo za namen pošiljanja novic družbe Vets4science ali za namen pošiljanja novic poslovnih partnerjev družbe Vets4science.

  3. Video konferenca se snema zaradi zagotovitve dokaza o poslu; hranjena bo dokler se lahko posel zakonito izpodbija ali 12 mesecev od opravljenega video posveta.

  4. Koliko časa bomo podatke zadrževali: V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili.

  5. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo: to lahko naredite tako, da nam pišete na naš email naslov info@zamba.si ali kliknete povezavo za odjavo v nogi katere koli e-pošte ali pišete na naslov Vets4science, d. o. o., Kukovčeva ulica 2, 3000 Celje.

  6. S kom bomo vaše osebne podatke delili: vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

bottom of page