top of page

Veterinarski nasveti iz udobja doma

Updated: Mar 24, 2020

Izkoristite strokovne veterinarske nasvete iz udobja svojega doma

V obdobju epidemije koronavirusa (COVID-19) se tudi na Zambi držimo sprejetih ukrepov, saj se zavedamo njihovega pomena za zdravje ljudi. Obenem na podlagi svojih izkušenj vemo, da zdravje ni večno ter samoumevno, in da lastniki živali tudi v tem času potrebujete veterinarsko pomoč za svoje ljubljenčke, kar vas ob predpisanih ukrepih, kot je #ostanimodoma, lahko spravi v stisko. Zato smo se v skrbi za vas in vaše živali temu obdobju prilagodili ter razvili online veterinarske konzultacije.

Nudimo vam strokovno svetovanje preko spleta ali telefona. Dosegljivi smo 24 ur na dan in vseh 7 dni v tednu za vsa morebitna vprašanja o zdravstvenih težavah vaših hišnih ljubljenčkov, o higieni, prehrani, obnašanju, ... Želimo vam podati kvalitetne odgovore in pomagati sprejeti najboljše odločitve, da bodo živali v popolni fizični kondiciji in odličnem čustvenem počutju. Združujemo profesionalnost z ljubeznijo in sočutjem, da ustvarimo prijazno okolje v krizni situaciji COVID-19. V tem obdobju vas ne bomo pustili samih in bomo naredili vse za dobro počutje vaših živali.

Spletni način nudenja veterinarskih nasvetov je v času epidemije najboljša možnost za hitro pomoč. Na Facebooku bomo v živo odgovarjali na vaša najpogostejša vprašanja. V primeru nejasnosti ali želje po konkretnem svetovanju za vašo žival imamo možnost online video konzultacij. Tekom spletnega svetovanja boste v zelo kratkem času dobili odgovor, kaj se dogaja z vašim ljubljenčkom in kakšno zdravljenje mu glede na znake lahko nudimo.

Vsak od naših veterinarjev je strokovnjak za svoje področje: od psov, mačk, eksotičnih živali, konj, krav in tudi drobnice. Svojega izbranega veterinarja lahko kontaktirate kar iz udobja vašega doma. Ta opcija je hitra in stroškovno učinkovita. Hkrati pa določenim živalim, ki jim je pri veterinarju neprijetno, prihranimo obisk in jim kljub temu pomagamo.


!!! Ta način strokovnega svetovanja ne nadomesti kliničnega veterinarskega pregleda. V primeru resne bolezni ali poškodbe vam bomo svetovali, da se oglasite pri nas na kliniki, kjer se bodo naši veterinarji temeljito posvetili vaši živali.




1,924 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page